Valmennusfilosofiani

Tekniikat haltuun

Treenaamisessa kaikki lähtee aina oikeasta suoritustavasta. Puhdas tekniikka on isoja painoja, useita toistoja ja nopeaa aikaa tärkeämpi. Väärällä tekniikalla saadaan usein vain torpattua hyvin alkanut liikuntatapa, kun paikat kipeytyvät ja joudutaan pitämään pitkiäkin taukoja parantumisen sallimiseksi. Kun tekniikka on kunnossa seuraavat muut asiat luonnostaan perässä.

Ravinto & lepo

Anna kropallesi oikeanlaista polttoainetta, jotta se jaksaa kasvattaa lihaksiasi, pitää aineenvaihduntasi käynnissä ja mielen korkealla. Toinen usein unohdettu asia on unen tärkeys jaksamiseen. Kuka jaksaa viikkotolkulla käydä töissä, tehdä koulutyöt, hoitaa kodin, lapset, oman treeniohjelman ja ruokavalmistelut, jos yöllä ehtii levätä 6 tuntia. Keho palautuu ja lihakset kasvavat levätessä.

Ajatukset peliin

Ihmiskehon mahdollisuudet kehittyä ja muokkautua ovat uskomattomat. Kuitenkin halu muutokseen ja avaimet onnistumiseen löytyvät omasta päästä. Ajatusmaailman vaikutus elämäntapamuutoksen onnistumisessa on ratkaiseva, eikä muutos tapahdu yhdessä yössä. Valmentajana autan sinua etenemään kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa omassa tahdissasi, rinnalla tukien ja muutoksen työkaluja ojentaen.

Olen tukenasi

Oli tavoitteesi sitten kilpailemaan pyrkiminen, tekniikan parantaminen, vaihtelun saaminen normaaliin liikuntarutiiniisi, täydellinen elämäntapamuutos tai vaikka vain samanhenkisen liikuntaseuran löytäminen, niin olen täällä sinua varten. Yhdessä meillä on tuplasti suurempi mahdollisuus onnistua!