Minusta


Oma urheilutaustani on monipuolinen ja liikunta eri muodoissa on kuulunut elämääni aina. Urheilutaustaani kuuluu nuorena harrastettu jalkapallo, yleisurheilu sekä lähes ammatikseni päätynyt golf, jota pelasin akiivisesti kymmenen vuotta. Kilpagolf ajoilta muistoksi jäi muun muassa SM-pronssi.

Nykyään intohimoni on painonnostossa ja crossfitissa, jossa pyrin menestymään myös kilpailutasolla lähitulevaisuudessa. Toimin lisäksi valmentajana Espoolaisella crossfit-salilla ja olen suorittanut Crossfit inc. Level 1 valmentajakoulutuksen sekä syventävän Crossfit inc. Gymnastics speciality -kurssin.

Personal Trainer koulutuksen olen käynyt Personal Trainer Akatemiassa, joka painottaa koulutuksissaan voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja movement-harjoittelua sekä ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Koulutukset täyttävät niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin laatustandardit ja vaatimukset (Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY / EHFA Standards).

Valmentajana olen määrätietoinen, innostava, mutta tarvittaessa vaativa. Pyrin aina löytämään sinulle parhaan tavan toimia ja edetä yhteistä uutta tavoitetta kohti. Pyrin myös pitämään harjoittelun kiinnostavana ja luomaan sopivaa vaihtelua, jotta motivaatio tekemiseen pysyy yllä.